Cum apar contractiile? - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Cum apar contractiile?

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutareTop Contributori Articol

Vasileion [4 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Cum apar contractiile?

  De cele mai multe ori in ultima parte a sarcinii va trebui sa ne asteptam sa facem fata unor contractii mai mult sau mai putin dureroase.

Chiar daca acestea sunt identificate de catre gravide cu semnele esentiale ale nasterii, se poate intampla ca aparitia unora dintre ele sa fie destul de inofensiva pentru mama sau copil, avand o anumita regularitate pe tot parcursul acestei perioade.

De aceea, va trebui sa incercati sa distingeti contractiile care anunta nasterea de cele false, denumite si contractii Braxton –Hicks. De regula, contractiile false nu prezinta nicio forma de durere si apar cu o anumita regularitate mai ales pe parcursul ultimului trimestru de sarcina. Acestea nu influenteaza dilatarea colului, fiind doar un simplu mod de manifestare a uterului in fata dezvoltarii fizice a bebelusului.

Pentru a le recunoaste este necesar sa avem in vedere ca acestea pot aparea pe o durata maxima de 30 de secunde si nu mai mult de 15 ori in cursul unei zile. In cazul in care acestea devin dureroase sau dureaza mai mult este indicat sa va adresati de urgenta medicului specialist intrucat contractiile mai lungi ca durata pot indica chiar semnele nasterii premature.mai mult[1]


Unelte personale