Copilul leganat - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Copilul leganat

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Vasileion [5 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Copilul leganat

  Fiecare bebelus abia nascut isi are propriul sau ritm de crestere si dezvoltare si, de ce nu, propriul sau mod de a se alinta.

Pana si minutele bune pe care le petreci leganandu-l reprezinta tot unul dintre modurile sale de a se alinta si a se cocolosi in bratele tale. Asa ca, de cele mai multe ori iti este teama sa ii faci fata momentului in care va trebui sa il culci intrucat nu vrea sub nicio forma sa adoarma altfel decat leganat.

Asa ca, mamicile se simt destul de chinuite si isi doresc sa fie capabile sa faca fata plansului bebelusului, fara a-i ceda imediat ce acesta incepe sa isi strige rugamintile de dinainte de somn. De cele mai multe ori treci printr-o adevarata drama. Il legeni pana adoarme, iar cand acesta in sfarsit a reusit sa adoarma, brusc se trezeste atunci cand tu il lasi din brate pentru a-l aseza in patutul sau.

Asa ca, totul reintra in normal – alte plansete si lacrimi pana la epuizare…

De aceea, inainte de a-l adormi este indicat sa incerci sa eviti sa il adormi. Un copil, indiferent de varsta va fi capabil sa adoarma de indata ce ii vei spune o poveste sau o poezie, dar in propriul sau culcus de somn.

Copilul mai mare va incepe sa planga atunci cand va observa ca iesiti din camera si nu ramaneti sa dormiti cu el pana dimineata. Pentru a-l face sa se obisnuiasca este indicat sa incercati sa il lasati sa se joace in spatii limitate in asa fel incat noaptea el sa isi poata da seama ca somnul seamana cu orele de joaca din timpul zilei.citeste mai mult[1]


Unelte personale