Copil mofturos - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Copil mofturos

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol


Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Cum hranim un copil mofturos

Orice parinte a trecut la un moment dat prin adevarate lupte la ora mesei. Pentru multi aceste evenimente enervante devin in curand ingrijoratoare. Daca cel mic mananca doar o lingura de macaroane toata ziua, cum va putea organismul lui sa primeasca nutrientii necesari cresterii? Din fericire, in cele mai multe cazuri nu sunt motive de ingrijorare si exista multe feluri de a rezolva problema.

Este normal ca un copil sa devina mofturos la un moment dat, iar motivele sunt de natura emotionala si fizica. Cei mai multi mofturosi au intre doi si patru ani. Iata cateva dintre motivele pentru care copii refuza sa manance:

1 Copiilor le place rutina si se tem de oameni si experiente noi. Gusturile, mirosurile si texturile noi ii sperie. De aceea, ei refuza sa incerce noi feluri de mancare. 2 Unul din felurile in care un copil isi manifesta independenta ete prin a refuza sa manance. Pe masura ce copilul creste si poate face anumite lucruri fara ajutorul parintilor, isi da seama de abilitatile pe care le are si incepe sa aiba propriile pareri in legatura cu lucrurile pe care trebuie sa le faca, locurile in care trebuie sa mearga. Intre doi si patru ani, copiii exploreaza lumea din jurul lor, inclusiv masa din bucatarie.mai mult[1]

Unelte personale