Astmul bronsic la copii - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Astmul bronsic la copii

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol


Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Astmul bronsic la copii

Importanta alaptarii pentru prevenirea astmului la copii

Citeste despre efectele benefice ale alaptarii asupra copiilor si in ce proportie laptele matern ajuta la reducerea riscului de astm la copii.
Copiii care sunt alaptati in cel putin primele patru luni de viata au o reducere substantiala a riscului de astm in urmatorii 6 ani, sugereaza un studiu recent.

alaptare bebeIn urma studiului facut pe un numar de 2834 de copii, s-a constatat ca, la cei hraniti cu un alt tip de lapte decat cel matern, in primele patru luni de zile de viata, a existat un factor de risc semnificativ pentru astm.

S-a remarcat faptul ca astmul este principala cauza de spitalizare la copiii.

Este foarte important, daca este posibil, ca mamelesa alapteze copiii cel putin in primele patru-sase luni de viata ale copilului.

Laptele matern est un fluid bioactiv, plin de proteine si lipide foarte importante in dezvoltarea copilului.
Bebelusii au nevoie de cat mai mult ajutor in dezvoltarea sistemului imunitar, iar laptele matern le ofera tot ce este necesar pentru a creste si a se dezvolta armonios.

Laptele matern transmite imunitatea de la mama la bebelus si duce la toleranta sporita la infectii, ceea ce creste sansele de viata ale unui copil.

Deoarece astmul este o boala de inflamare si apare in primele luni de viata la bebelusi, poate afecta sanatatea unui individ la maturitate.mai mult despre[1]

Unelte personale